< ---- Terug naar de voorpagina

Acts en voorstellingen

In de loop der jaren hebben wij een paar sterke formats ontwikkelt die keer op keer hun houdbaarheid bewijzen tijdens een symposium of evenement.

De ... coach

Gewapend met een drie stappenplan geeft de coach de zaal een groepssessie die zijn weerga niet kent. Individuele coaching zit er uiteraard in tijden van bezuinigingen niet in dus heeft deze coach zich gespecialiseerd in groepscoaching en met succes.

' Ik breng u allemaal binnen twintig minuten van de DIP (denken in problemen) naar de KIK (kijken in kansen). Fijn hè voor u, dat ik er ben....'

De coach is een lekker maf mens die op hilarische wijze de vinger op de zere plek legt. Moet er beter gecommuniceerd worden? De coach zorgt voor een communicatiemodel dat iedereen dicht bij elkaar brengt. Valt er nog wat te verbeteren aan de klantgerichtheid? Laat dat maar aan de coach over, na haar sessie vallen de klanten u als het ware in de armen.

Compleet met een PowerPointpresentatie zorgt de coach met veel interactie voor een uniek moment tijdens uw bijeenkomst.
De groepssessie wordt uiteraard helemaal op maat geschreven met de input vanuit uw bedrijf en sluit zo naadloos aan bij het thema van de bijeenkomst. Overigens is de coach heel positief ingesteld en zal zij de aanwezigen ook overstelpen met haar enthousiasme en bewondering.

Reacties uit de zaal:

  • De coach wist van wanten, leuk en to the point.
  • Cabaret was een leuke afwisseling.
  • De info wordt op een minder serieuze manier erg duidelijk gemaakt.

De Complimentengel

'Je wordt pas echt verwend met een welgemeend persoonlijk compliment'

Een dame, gekleed in wit kostuum, betreed onder mooie muziek de zaal; ' Aangenaam, ik ben de Complimentengel'
De complimentengel komt alleen daar waar een oprecht en welgemeend compliment op zijn plaats is. Met humor en vaart complimenteert zij individuen, bewierookt zij afdelingen en teams en zet zij het complete bedrijf in het zonnetje.

Soms met een lied, soms met een gedicht en als de Complimentengel het gewenst vindt schrijft zij een bedrijfs-ABC.
De Complimentengel is vriendelijk, gezellig en een beetje maf. Ze zorgt voor veel interactie en kan goed inspelen op wat er in de zaal gebeurt.
Uiteindelijk leert zij de zaal zelf complimenten uit te delen én te ontvangen.

Reacties uit de zaal:

  • De Engel was een erg origineel, leuk idee.
  • Leuk, de Engel. Topperdje!
  • Complimenten voor de Complimentengel, ze was prachtig.

Sisteract

Een wervelende theatervoorstelling voor medewerkers in de zorg. Drie acteurs spelen en zingen gedurende 45 minuten herkenbare en hilarische scènes over dokters, verpleegkundigen en hun patiënten.
Tijdens de voorstelling wordt scherp ingegaan op de werkdruk, de stress, de koffiepauzes, het imago van de zorgprofessional en wie is de volgende Florence Nightingale.

Sisteract is een hart onder de riem van alle zorgprofessionals die in het ziekenhuis werken. De voorstelling raakt, vermaakt en spiegelt, geeft stof tot nadenken en nieuwe energie om het mooie beroep uit te blijven oefenen met een glimlach om de lippen.

Reacties uit de zaal:

  • Erg gelachen omdat het zo herkenbaar was. Vooral de koffiescène was hilarisch.
  • Ik werd geraakt door het einde, had dat totaal niet verwacht. Daar wordt je wel even stil van.
  • Het deed me weer even stilstaan bij mijn motivatie om mijn werk als verpleegkundige te doen.
  • Die liedjes! Erg leuk.
 
< ---- Terug naar de voorpagina

Namaste Webdesign