< ---- Terug naar de voorpagina

Margreet Ridder

Margreet volgde, na de opleiding tot A- verpleegkundige, de theateropleiding voor spel en regie in Rotterdam en werkte jarenlang met diverse theatergezelschappen en acteurs. Zij werkte een aantal jaren bij Theater in Feite en was artistiek leidster bij Jeugdtheater aan Zee.
In 2003 richtte Margreet de Duifjes Theaterwerk op.

Inmiddels heeft zij zich ontwikkeld tot een veelzijdig theatermaakster die met veel humor en lef de juiste toon weet te raken en een optimale sfeer kan creƫren. Communicatiebureau's, gemeenten, de gezondheidszorg en vele bedrijven maken regelmatig gebruik van Margreet's vermogen de dingen van alledag in een spotlight te zetten en daarmee het publiek te verrassen, vermaken en te verwonderen.

Margreet heeft inmiddels ruime ervaring in het maken van acts op maat, en in training en theater in training. Op haar eigen wijze past zij haar ervaringen uit het theater toe in training en teambuilding.

Ik nodig u uit door de website te bladeren en u kunt zich aanmelden om de Duifjes Nieuwsbrief te ontvangen. (deze wordt ongeveer 4 x per jaar per email gestuurd) Heeft u een specifieke vraag dan kunt u telefonisch contact opnemen of een vraag stellen mbv het contactformulier.

Veel plezier.


< ---- Terug naar de voorpagina

Namaste Webdesign