< ---- Terug naar de voorpagina

Nieuws

Op dit moment werken we hard aan de nieuwsbrief. Wilt u op de hoogte gehouden worden? stuur dan een mail naar margreet@duifjestheater.nl en u wordt op de mailinglijst geplaatst. De nieuwsbrief verschijnt 4 keer per jaar.

 

Wist u dat....?

de Duifjes ook maatwerk leveren voor scholen, maatschappelijke ondernemingen en verenigingen?

de Duifjes over een flink netwerk van muzikanten, acteurs en vormgevers beschikt?

Margreet ook trainingen geeft t.b.v. persoonlijke ontwikkeling? Kijk maar eens op haar andere website: www.margreetridder.nl

 

2013. 10 jaar de Duifjes Theaterwerk.

Eindelijk lente! De temperaturen stijgen en dan begint het overal weer te kriebelen. Nieuwe plannen voor leuke projecten en evenementen die wel een theatraal tintje kunnen gebruiken. Bij de Duifjes merken we deze lentekriebels volop. Zo zijn we weer voor een aantal gesprekstrainingen werkzaam voor het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft.  We zijn voor dezelfde opdrachtgever in samenwerking met de afdeling Opleiding en Wetenschap een spannende training aan het voorbereiden voor de maand juni. En werken we iov het Delftse ziekenhuis aan een act tijdens het allereerste landelijke symposium voor OK-assistenten op 31 mei as. Zo kunnen we wel stellen dat het Reinier de GraafGasthuis opdrachtgever van de maand is! Hartelijke dank voor het vertrouwen en voor de prettige samenwerking. We hopen dat we met onze trainingen en rollenspel kunnen volop bijdragen aan een gastvrij en professioneel ziekenhuis.

 

 

 

 

 


< ---- Terug naar de voorpagina

Namaste Webdesign